Ei heitetä vielä sankkoa naruineen kaivoon, onhan tässä talvi aikaa räknäillä:) Joka tapauksessa nyt ei voi ajaa kenelläkään kun on niin palikkajäässä maasto, enemmän haittaa kuin hyötyä niistä ajoista. Nivelet varmasti hajoaa jos rummuuttaa asfaltin kovalla tiellä.

Ratkaisua pitäisi vielä keksiä siihen miten tammalle saa pidennettyä pikkuisen sitä etusen askelta. Ehdotin painavia kenkiä, Markku ei suostunut. Ajatus kumpusi sieltä ravikirjasta minkä Ekku otit lainaan.... Se joku tammako se nyt oli jolla meni kaikki vituralleen, pistivät jättipainavat kengät ja alkoi tahkoamaan rataa voittajana. Se tietysti kuluttaa... Mutta fakta on se, että jos etupää ei liiku, takapää jää alle. Ja se juoksee kyttyrässä ja mätkii itseään. Kaikki muu on vain sivuoireita ja hoitoja, jos todellakin ne etukintut ei ala lentämään on kaikki muut hommat ihan turhaa....

Kiva kun ei voi ajaa. Ivaniakin pitäisi saada vähän juoksutettua, torstaina startti. Mutta ei edes pellolla voi juoksuttaa.... Loppuuko happi loppusuoralla. Toivoa sopii, että muidenkin kanssakilpailijoiden maastot on yhtä kököt.