Viittaan tällä aloituksella sonniin. Harald käveli kuljetusvaunuun meidän perässä yhtään epäröimättä. Peräluukku kiinni ja ostajat matkantekoon. Uskomatonta mutta totta. Helppoa kuin heinänteko.  Onnekas hengailee nyt "kukkona" tunkiolla. Etsi minusta seuraa pitkin päivää.

Harald nai hyvään sukuun. Hänelle on varattu yksi lehmä ystäväksi ja 27ha maata. Siinä on sonnilla tilaa vaellella. Ja siellä on aidat ja kaikki... Lienee onnellinen poika?

Maanataina Harmigor ja Harmivan lähtevät klinikalle hammashoitoon. Lapstogo Tinkerille yritettiin varata aikaa myös, lääkäri ei vielä ilmoittanut mikä päivä sopii.

IIIK! Lisää varsanostajia tiedossa. Jos nämä kaikki kakarat myydään, niin jopa ---------olen sanaton-------- -------------- ------------- Ravimiehiä kaikki, joten oletettavasti menisi hyviin ja asiallisiin paikkoihin.

http://paukunturinat.blogspot.com/

Laitatko Riikka tuon osoitteen minulle muistiin muiden osotteiden joukkoon... Minä kun en ossoo. Paukku on minun kaveri Siikajoen ajoilta. Huippumukava immeinen ja dikkailee vielä hevosiakin!!!!!