Eilen kävi lääkäri ultraamassa. Samalla piikitti Kassun ja katsoi Midaksen jalkaa, sekä pikkuvarsan koipea kun turposi polvesta.

Kun lääkäri tuli sisään, hän sanoi, että tuon valkean (Garmonin) varsan jalat on hyvät ja kestävät. Ja sellaisia ei kuulemma enää jalostuksessa näe. No johtunee varmaan siitä, että Garmon on esihistoriallista sukua. Voin sanoa sitten Idalle ja Annikalle, että Garmonin varsat oli aiemminkin ihan samaan muottiin tehtyjä jaloistaan. Jotta olette saaneet/saamassa vahvajalkaset hoplat.

Molemmat tammat olivat kantavia. (Lääkäri mainitsi, että ainahan teillä on kaikki kantavia:) Midaksella taas turvottaa pikkuisen sitä takajalan omituista kohtaa. Lääkäri sitä kovin ihmetteli miten siellä on patti. Ehdotti lepoa tai polttamista.

Casanova Harmi 2v on tehnyt radalla "vetoja" 40 vauhdilla. Hyvin jätkä juoksee. Ja kerkesi katsella maisemiakin, joten varaa on jossainvaiheessa kiristääkkin. Näytti hyvin tyytyväiseltä kun ohitti suomenhevosen ennen maalilinjaa. Hyvät oli harkat. Itikoita oli liikaa, tuhansia inisi ympärillä. Tosi hermoja raastavaa.

Ilmeisesti 3 heppaa pitäisi saada kuskattua etelä suomeen. 2 koppiin ja yksi linja-autoon? Pappa lähtee astumaan, Harashoo lähtee Annikalle ja Hirmu Harmi kai lähtenee sinne liisinkiin.

Huomenna on koelähtö Garmiwalla ja Iidapiidalla. Garmiwasta en usko että menee läpi, on se niin torvelo. Korvapalloja harjoiteltiin viimeksi. Kun vetäisin ne korvista, säikähti ukko niin paljon, että kiitolaukkasi puoli kiekkaa kiljuen iiiiiiiik. Aina kun ne heilahti laukan tahdissa Garmiwa kiljaisi uudelleen. Herkkis. Vaatii vielä muiden seurassa juoksua, mutta mennään nyt kokkeilemmaan ja katotaan kuis käy. (Minä huomenna jännistyksestä soikeana.)