Lihakimpale lähtee liikenteeseen. Markku vetelee sitä tosi pitkän matkan. Itse en olisi edes kehdannut kävellä niin pitkälle.

Polkua pitkin alas ja tarhan läpi jossa ei hevosia pidetä. Siitä sitten takaisin tielle ja jonnekkin sinne vanhan ladon luo kai se herkkulihan piilotti.

Luikuri pääsee ulos. Tuoksu iskee nokkaan samantien. Koira hökeltää etsien hajun lähdettä.

Suunta alkaa hahmottua ja koira lähtee hölkyttelemään oikeaan suuntaan.

Vauhti kiihtyy kun hoksaa olevansa varmoilla jäljillä.  Oli niin kylmä, että minä en jaksanut jäädä katsomaan loppuhuipennusta. Aikansa se oli reissussa ja tuli masu pullallaan takaisin kotiin ja paineli uunin viereen köllölleen.

Tirpiäinen, eli Tirppa. Tiimiläisten uusi lupaus. Odotteli kengitysvuoroaan. Varsa siirtyy pois lastenosastolta isojen osastolle. Nyt aletaan leipoa neidistä ravuria ihan tosissaan. Tänään neiti on harjoitellut yksin omassa tarhassa oloa. Ei ole kuulemma kivaa.

Kassulla kävin ajamassa. Parempi kengitys. Ihan tuntui hyvältä käteen:) Huomenna vielä ajetaan ja sit pitää väkisinkin rueta päättämään lähdetäänkö Mikkeliin vai ei. Su aamuna viimeinen ilmo pvä. 2 ilmoittautunutta oli kun kurkkasin netti-ilmosta tämän hetkisen tilanteen...