Onpas mustaa. Mutta mukavan lämmintä. Otsalampustakin oli palanut valo, siis kuljen varmaankin hajuaistin varassa, no eivaineskaan...

Harmiel Tinkerin ja Casanova Harmin Kriterium maksut maksettu.

Kaisalle: Maksoin Harmin laskun, viitettä ei näkynyt tulosteessa, kone venytti laskun. Elä suutu...

Hippoksesta tuli viesti, että nyt on tulossa 3 puuttuvaa passia heti kun lasku on maksettu. VIHDOINKIN! Varmaan kyrsiintyivät kovasti kun rankutin niitä loppuajasta harva se viikko, viimeisin kysely viikonloppuna, koska näyttelyihin tarvitsee passit. Olivat pyöritelleet sähkistäni kolmelle eri henkilölle ja kukaan ei oikein osannut sanoa mitään, sitten tuli uusi viesti, että tervetuloa näyttelyihin (ilman passia). Ja sitten tuli viesti, että saat ne passit. Heheheh... Tuosta tuleekin mieleeni, että Riikka joko Manta on saanut rekkarinsa?

Mikä saa Kirsin ihan hysteeriseksi, ihan pois tolaltaan!!!

Orlov huutokauppaluettelo joka uskollisesti on tippunut meille joka vuosi Moskovasta. Kuka antaisi minulle kymppitonnin rahaa, niin pistäisin Markun junaan ostamaan ihanan uuden tamman. Huutokauppaluettelon mukana on aina henkilökohtainen kutsu, että saa matkustaa sinne nuapurimaahan. Muutaman viikon päästä taisivat olla. Antakkeeeee rahhoooooooo!!!! Taidan kipittää raaputtelemaan arpoja ja ostamaan loton. Keräämään pulloja... Mitä vielä. Hypin pari viikkoa seinille tajutakseni, etten saa uutta ihanaa valkoista orlovtammaa. HUOKAUS.