tototv.icareus.com/web/guest

Onkos tämä nyt ensimmäinen Harmi hevonen tuon tason geimeissä? Taitaa olla... Vai onko ollut jotain varsalähtöjä joskus, ei kai.... Lähtee numerolla yksi. Maallissa viidentenä.

 

Markku humputti tuhannen päissään jonkin aikaa sitten häistä. Oli kuulemma myynyt hevosen. Näinköhän ostaja/t? muistavat vielä aamulla ostaneensa pollen:)

Koira ei tunnistanut Markkua. Ärisi oikein kunnolla kun Markku tallusti pihatietä pitkin. Ei oikein uskonut sittenkään kun tajusi ukon isännäkseen. Varmaan haju sen verran törmäkkä, että sotki koiran ajatukset.

Cometti on alkanut nirsoilla syömisessä. Vahtii vain tammoja. Laitetaan se päivittäin karsinaan rauhoittumaan ja syömään. Ei välttämättä häviä siltikään kaikki ruuat. No onneksi sillä on vähän sitä vararengasta ympärillä...

 

Tänään olisi pihaton puhdistus, paskanajoa pellolle, radan lanaus ajokuntoon. Pistetäänkö veikkaukset pystyyn pääseekö Markku traktorin pukille tänä päivänä vai uliseeko sängynpohjalla kipeää päätään? Veikkauksia vastaanotetaan:):)

 

Kuppiviesti, osaanottaja Cayenne Harmi

Tämä peli pelataan päivittäin ja aina se on yhtä hauskaa. Välillä se on pelannut niin, että esine heitetään ilmaan ja sitä yritetään potkaista takajaloilla.  Cayenne juoksee välillä tosi lujaa. ihme kun ei tule aidoista läpi.

Peli loppuu kun tulee jano.

Laitoin lauman aamulla ulos. Syönnin ja juoksentelun jälkeen lauma kerääntyy lepäilemään.

C ja tuttipullovarsa. Varsuli on niin leimaantunut minuun, että unohtaa välillä äitinsä ja juoksee meikäläisen luo. Sitten se ei tajua enää kuka sen oikea äiti on. Yritän pysyä tarhalta poissa silloin kun ne ulkoilevat, niin ei tule turhaa hässäkkää.