1v oripoikien treenaus alkoi eilen. Super Harmi oli ensimmäinen uhri. Tänään on Garmiwan vuoro. Superi on todella kiltti ja nöyrä poika. Tekee jos osaa. Lenkkireissu oli huimaavat 1km!!!

1795109.jpg

Markku valjastelee Superia.

1795110.jpg

Superi sai kuolaimet suuhun ensimmäistä kertaa kesäloman jälkeen. Ilmekkin on sen mukainen :)

1795111.jpg

 

Superi 1 1795112.jpgkilometrin lenkin jälkeen. Väsynyt mutta onnellinen? No ainakin väsynyt :) Minä norsu istuin nimittäin suurimman osan matkasta kyydissä... Kyllä se kunto siitä kasvaa, kun pikkuhiljaa harjoitellaan. Garmiwa on rakenteeltaan kookkaampi. Mitenkähän minusta tuntuu, että se saattaa viedä meitä kuin leppälastua pitkin pöpelikköjä. Sillä on muutenkin enemmän omaa tahtoa. No tänäänhän se nähdään mitä tapahtuu.

Tämän päivän työjärjestys lienee:

Uusi nuori lv-tamma tulee hoitoon-varmaan ihan kohtapuoliin... Vierailevan siitostamman astutus Charliella. Sussun ja Lapstogo Tinkerin kanssa Nerkoolle lähtö. Sussu saa ensimmäisen kerran mennä yksin radalle, jotta minä voin olla valmiina rynnimään apuun jos on tarvis. Lapstogo juoksee sitten erikseen ja Sussu joutuu harjoittelemaan odottamista-siitähän se niin tykkää :) Harmingarmivan ajo-opetus. Ja meikäläisen treenipollukoiden ajeluttelu.Markku ajanee Otava Borealiksen. Toivottavasti ohjelmaan kuuluu myös Igorin kengitys ja aitojen tekoa. Onkohan kello 23.00 kun hommat on tältä päivältä ohi??? :)

Näkyykö teidän koneella teksti sillä lailla, että se on vähän vinksahtanut? Muokkaa osiossa kaikki on ok, mutta kun katson blogista teksti vinksottaa ja on esim.se 1km juttu väärillä riveillä... Outo juttu!

1786137.jpg

Super Harmin täysveli- Hirmu Harmi. Hirmu Harmilla on alkanut kankkuihin tulla harmaata. Muutoin se on aika ruskea. Saattaa tulla aika vinkeän värinen....

1786142.jpg

Mukavaa ja aurinkoista päivää kaikille toivottaa Harminpaikan väki.