Oltiin eilen hiitillä. Rata oli pehmeä kuin toffee ja vetinen pinnalta. Tehtiin kolmenkilsan hiittejä kaksi kappaletta. Midas oli parempi kuin viime hiitillä. Cassulla alkoi viimeisen hiitin loppumatkasta jalka painamaan. Enkä yhtään ihmettele. Aivan järkkypehmeetä oli. Tosin hyvin lanattu, kun traktori lähti juuri silloin pois radalta kun me tulimme sinne.

Sauna lämmitettiin heti hiitin jälkeen ja pojat kylvetin 40 minsaa per nassu, samoin jalat kylmättiin letkuilla. Midas nautti. Kassu tuskin edes oikein käsitti mitä tehtiin. Touhusi ja hyrräsi ympäriinsä.

Minä tarvitsisin jonkun saunotus vaatekerran. Kotitakki? Onko sellaisia enää olemassakaan? Vaatteet päällä kun siellä tuon ajan hinkkaa ja hankaa, niin olen ihan läpimärkä. Piti viskellä vaatteet veke ja käydä itsekkin kylvyssä heppojen jälkeen. Ja sitten nakuna kirmata kotiin:)

Hirveästi olisi asiaa, vitsit kun on niin kiire, että en kerkee kertomaan. Tietsikka on korjattavana. Eli edelleen olemme mamman koneen varassa.

Kassun voisi ilmoittaa ensi viikolla Jyväskylään. Jännittää jo nyt.

Ainiin, mainittakoon vielä, että eräs henkilö oli kaivanut meidän tiedot ja pyysi apua ongelmahevosen opetukseen. Kari Vepsä oli jo yrittänyt. Wow, kiva omalla tavallaan olla tälläisten hevosten "auttaja". Katsotaan nyt miten käy.