Valmistaudun spurttaamaan eläinkauppa kierrokselle. Markku jää hoitelemaan tallin. (Naismaiseen tyyliin on jo hirmuinen ohjelappu odottamassa Markkua pöydällä, muista tehdä ja laita, anna ja hae jajajajaja....)

Tänään olisi laskettu aika mamman synnytykselle. Ei kyllä tee varsaa ihan heti, on sen verran rupelot tissit.

Irina kävi metsälenkillä, ihan niinkuin oikeat ravihevoset. Keuli aika paljon, mutta kyllä se vain kierroksen teki. Ihan samalla lailla kuin varsoillekkin, kilometri on pitkä matka ja se saa puuskuttamaan oikein kunnolla. Siitä se kunto kasvaa kun harjoitellaan:)

Markku valjastaa keskellä pihaa Irinaa kärryjen eteen. Irina seisoo nätisti ja odottaa. (Irina mielummin vain odottaisikin, liikkeelle lähtö ei kuulemma ole kivaa, kun Markku ei ole kävelemässä edessä.)

Irina starttaa moottorit käyntiin....

 

 

TIIMILÄISET: DERBY maksu tuli. Neljäs maksuerä. Harmidas Tinker. Laitoin Markun muistilapulle, että laskuttaa sen teiltä. Katsotaan muistaako se:)

Harmix Tinker on näköjään vaihtanut omistajaa.

Ja viimeisenä, Tapiola Cup karsintaan on ilmeisesti ensimmäiset ilmottautuneet, pitänee katsoa minkätason 3v siellä on.

Irina palailee metsälenkiltä. Huom. alanurkassa olevat havut, ne on niin nameja vuohien mielestä:) Pikkuvuohet on varattu. Hirveästi tullut kyselyjä.

Nyt minä lähden keittämään aamupuuroa ja etsimään puhtaita vaatteita ja kirmaan äidin luo suihkuun ja kyselemään haluaako muamo tulla reissuun mukaan... Pakko tulla, vastaväitteitä ei sallita:)