Markku lähti eilen Nerkoolle metsästä tuulenkaatoja keräilemään. Meidän Valmetti lähti sinne myös aputraktoriksi. Kävi sitten perinteiset-ukko kävelee tuskanilme naamalla Vasemmanpihassa, kun iltapäivällä kävin pois hakemassa. Välilevyt pullistuneet. Ja traktorikin oli hajonnut useasta kohti. Mitenkähän nyt saadaan tallihommat rulettamaan....

Itselläni "vinkuu" polvet-niistä ei saa ottaa nostovoimaa ollenkaan, oikea lonkka hajoaa-ei saa liikutella sivulle ja välilevyt on viikonpäivät miettineet, että pullistuakko vaiko eikö pullistua?

Garmiwa kävi vetelemässä isossa tarhassa ilolenkkejä. Pikku hiljaa voi ukkeli rueta riehumaan leikatun jalkansa varassa. Perjantaina saisi ajaa hölkkää, mutta kuinka tuo Markku mitään kengittää kun on ihan selätön.....

Pakko oli hakea kuvauskone. Massi ei voi vastustaa lämpimiä sylejä. Monesti se on kiivennyt Markun nukkuessa päälle ja ihan pahalta näyttää kun alla oleva mies on littanana koiran alla.

Kassu Kuopiossa. 3. kerta toden sanoo, vihdoin saatiin katos missä saatiin olla rauhassa. Eilen ilmoitin ukkelin Tapiola Cup karsintaan. Siinä pitää osua kaikki kohdilleen ja päästä kahden parhaan joukkoon jos mielii jatkokilpailemaan toukokuussa 13.000 eurosta.

Kaisalle: Kyllä sanoin, että vetopallot raveihin, oikein vielä toistin asian... Kuvasta voit todentaa, että toisessa korvassa on musta pallo ja toisessa vaalea. Kotona olevat on päreinä ja huput on liikaa. Joten uudet siis tilaukseen kiitos.