Meillä ei ole huolenhäivää- lukaisin tuossa uutimet,  ja siellä oli, että 70- vuotias nainen oli synnyttänyt lapsen. Eli mummoina sitten? (Kuviteltua keskustelua- onkos tämä nyt Tiina-Liisa vai Tuula Petteri? Jokos minä syötin-venyttää ajokoiran korvan näköisiä nisiään vanhainkodin aulassa Kukka-Maarian? Huomaatteko-hyvin tyttövoittoista olisi kakarakatras, paitsi Riikalla olisi tuo Tuula Petteri, enkä-lapsi.)

Toinenkin huoleni poistui- tuli uusintana tiededokkari jossa kerrottiin TAAS auringon sammumisesta. Loppuvaiheessa se imaisee pari planeettaa nassuunsa ja maa kärventyy kuin nakkimakkara. Eli siitä johtopäätösenä-ihan sama miten kulutatte ja roskaatte ja tuhlaatte, loppu tulee se on varma :)

Hevostarinaakin kai pitäisi väliin tuikata. LGT on kyllästynyt seisomaan kopissa. Oli alkanut nakertamaan varovasti etuseinää. Levitin siihen loimen päälle, jospa se ei nyt kauheasti tekisi hammastikkuja kopin reunoista. Pitää tänään sen kanssa jotain puuhailla ja harjailla sitä.

Otavastakin olisi juttuja, mutta taidan jättää ensikertaan. Sen verran voin sanoa, että en ole entisestä mustelmasta kerennyt toipua kun se eilen mojautti minun sormen mustaksi.