Ivanin kanssa olitiin eilen lenkillä. kiva suvikeli, joten tieroja tarttuu kavioihin. Pressu kärreistä vähän irti.... Siinä sopiva yhtälö tulevalle onnettomuudelle. Lävähti kavion kokoinen mälli naamaan. Helevetti että sattui. Siinä naama kippurassa mietin, että säilyikö hampaat- osuiko silmälaseihin. Molemmat ehjät sillä paakku nasahti nenään. Veret ulos molemmista sieraimista. (Tästä poikikin facebookissa mellevät keskustelut kaverien kanssa siitä kun Ritva nuorena tyttönä sai pesäpallomailasta keskelle naamaa. Naama turposi niin, että kun Ritva oli tulossa kertomaan minulle, ettei lähdekkään tallille, minä en tunnistanut häntä. Oletin siinä taapertavan jonkkun vammaisen.. Ja sitten Ritva alkoikin puhumaan minulle. Se oli nimittäin järkyttävä naama! Huuli suurinpiirtein kulmakarvojen tasalle turvonnut... Tämän jutun muisteleminen saa minut aina ihan hysteeriseen tilaan.)

Heti seuraavalle lenkille yllättäin komensin Markkua korjaamaan pressun.

Kassu uutisia: Kuopion raveissa laukan aikanako lienee paukauttanut etuseensa. Oli putsit jalassa joten ei tullut haavaa, mutta jonkinsortin möyhentyneen nahkanalusen se sai, koska on ontunut. Nyt Oulun reissu vaakalaudalla. Hoidettu jalkaa ihan mielipuolena, mutta taitaa loppua tunnit kesken. Eilen sitä kävelyttelin ja pikkuisen hölkkyyttelin. Mielellään se kyllä juoksee ei siinä mitään, mutta miten sen nyt järkevästi sanoisin- lieneekö se samanlainen tunne kun vasaralla löisitte sormeenne.... Oli muuten taas metsässä kaatunut puu. Kassun kanssa jouduttiin kääntymään takaisin. Sitä edellisenä päivänä Markku tuli kotiin kun Sir Harmin kanssa oli lenkillä, puu kaatunut:)

Midas on taas räväyttänyt pankin. 3. Seinäjoella. Ida kertoikin että takaa rykäissyt. Ihan emänsä tyyli? Voi kun pääsisi pian katsomaan startin netistä-meillä netti tökkii, mikään ei aukea tai pyöri....

 

Kiitos Ilpo ja Anu herkkukassista:) Mukava kun kävitte:):):)

Mamma, en tiedä onko heinänhaku reissu. Kipeä olokin on. Markun tauti alkaa tarttumaan minuun. Kurkkua kaivertaa.. Lienee parasta lähteä keittämään kupponen kuumaa mehua....

PS: Hevosenkatsojaa ei näkynyt. Lienee löytänyt varsan toiselta tallilta. Mutta eipä hätää, uusi katsoja varasi käynnin ensi viikon jälkeen, on kuulemma silloin lomalla. Saanut kulkemaan sellaisen hepan joka ei ole ammattilaisilla kulkenut. Ihan olisi asiallinen immeinen varmaan:)