Igor oli aika kuumana ravipaikalla. Minun piti taluttaa päästä sitä melkein koko ajan. (Hyvä ettei starttia tarvinnut perässä juosta..) Sen mielestä kaikki on hyvin kun joku on sen päänkohdalla. Liimaanko-lieneekö sallittua, pienen pahvikirsin sen silmän viereen. Ehkä se radallakin olisi sitten ihan tykki? :)

Startti meni just heti alusta niin peräsuolelleen kuin olla voi. Ykkös numeron hevonen- tämä Ruotsintuonti/Forssin ajama pollux laukkasi. Meikäläisen ajatusmaailman mukaan Igorin olisi pitänyt liimaantua sen tykin kylkeen-ja sen olla SE päänkohdalla oleva veturi, mutta ei. Igor joutui keulaan. Odotin vain laukkoja.

Täytyy käydä katsomassa www.fintoto.fi sivuilta juoksu uudelleen. (videokirjasto, kuopio 6.11, lähtö kolme ja Igor on nro 2, se jolla on tonttulakki päässä ja punainen rintaremmi.)

Noniin, nyt on 2v kausi pulkassa. Uutta vuotta odottelemaan. Ja siinä välissä pitää käydä koko konkkaronkan kanssa klinikalla hammaslääkärissä.

Otavalla varmaan vielä kokeillaan jokunen startti jos mukaan vain päästään. Muutoin tämä vuosi on ravifree. Ei ole sopivia lähtöjä lähellä. Eikä viitsi pentujen kanssa minnekkään etelään lähteä kekkuloimaan.

PS: Harald oli aamulla pihatiellä. Laskin 220 ennenkuin sanoin sille huomenta. Pitänee kohta lähteä sille juhlaportti aukaisemaan.............................................................