Kassu meni helposti opetuslähdön läpi. Siinä on sitten hyvä varsa. Sitä ei voi kehua liikaa.

Midas juoksi ravien jälkeen kevyen testijuoksun. Kuulemma melko hyvä, mutta pientä häröä liikeradoissa. Täydessä vauhdissa on vaaramomentti, että napsauttaa etujalalle. Asiaa "viilaillaan" tänään ja huomenna onkin jo sitten kilpailupvä.

Arvaa kuka on jallittanut meidän perheen ihan kuusnolla. Öttiäinen. Voin sataprossaisella varmuudella sanoa, että se on tyttö. Ja että se on palannut. Ja että se on tehnyt vauvoja. Lattialla hengailee pieniä hurmaavia peukalonpäänkokoisia myttyjä. Ne ei pelkää. Eilen purkitin yhden ja annoin sille paahtoleipää ja jugurttia. Oli hyvää. Jugurtti syötiin niin, että etujalka kastettiin liemeen ja sitten se tassu lipitettiin puhtaaksi. Ruuan päälle otettiin pienet nokkaunet. Vein kaverin vanhaan latoon. Toivottavasti pikkukaveri pärjää siellä. Matkaeväiksi tuli paahtoleivän loppu. Tästähän on siis tultava loppu. Heinät on melkein ladossa. Lato pullistelee liitoksistaan, kuivaheinät omalla puolellaan ja eilisen illan ja osan yötäkin Markku survoi suurpaaleja sisään. Muutama kuorma olisi vielä. Sitten toivon, että Markku alkaisi kanssani öttisjahtiin. Ulos koko konkkaronkka.

Markun ottama kuva. Siinä on iso liuta syötävää heinää ensi talveksi.

Osaako eläimet puhua. No tietenkin osaa. Eilen Geisha lehmä sanoi minulle, että Kirsi kiltti tuoppas minulle sankollinen raikasta vettä, sillä en millään viitsi lähteä täältä kaukaa pellolta helteessä löntystämään metsälähteelle. Ja minä tyttöhän kipaisin sankon kylmää vettä lehmä rouvalle. Rouva joi ja kiitti häviten takaisin heinikkoon syömään. Heh... Minun sosiaaliset kontaktit ovat juuri tälläisiä. Keskustelen elekielellä eläinten kanssa:) Ihmisten kanssa harvemmin.

öttisvauva kuvat epäonnistuivat, sori, lupasin mammalle ja Riikalle laittaa kuvan. No siinä ollaan takajalka ja etujalka pystyssä lasipurkin pohjalla.

Super Harmin kotiväki soitteli eilen Markulle. Kuulemma oli polvi kipeytynyt varsalta. Tänään ilmoittavat uudestaan koelähtöön. Parempaa tuuria tälläkertaa matkaan:)

Vielä pitää kertoa kun Hevosurheilulehdestä olen lukaissut juttuja. Jääneet nauruhermoa kutittamaan. Eilen montetytöistä oli juttua. (Eli selästä ravia ratsastavat radalla kilpaa) Joku tytsy on vähän kovaotteisempi kisatessaan ja kaahaa kaikista läpi välittämättä muista. On saanut sakot ja kuukauden kilpailukieltoa. Toiset tytöt haukkuu sitä avoimesti ja itse kuski valittaa, että häntä on uhkailtu ja aiottu tehdä raviradalla källejä. Hohhoijakkaa... Laitetaan naisihmisiä samaan paikkaan, niin lopputulos on yleensä tämä............... No miespuolelta oli tälläinen juttu aiemmin lehdessä. 2 päiväisillä raveilla ukot oli juhlineet pikkutunneille asti. Ja sitten kännissä setä ajamaan kilpaa. Voittikin vielä. Maaliin tultuaan pitänyt auttaa alas rattailta. Ääneen sanonut, että******* kun meni huonosti, ei ilmeisesti tajunnut edes voittaneensa.  Hehehhe....

Missä ne sateet viipyvät???? Roskia pitäisi saada poltettua. Ja nurmikot kuivuu...