Eli mailasin Britalle (Milkkiksen emätamman omistajille.) Sain selville että Ranskassa varsoja ei pidetä kiinni käytävillä. Siellä ei edes ole tallinkäytäviä. Valjaat laitetaan selkään ja joustavat kumilenksut valjaisiin ja kuolaimiin kiinni ja totutus vermeisiin tapahtuu tarhassa muiden varsojen kanssa. (Ja valjastus tapahtuu irti pihalla.)

Varsoilla pidetään myös kokonaamareita. Ilmeisesti sillä on rauhoittava vaikutus. Että eikun pipot päähän joka varsalle.

Lähetin myös Britalle kuvan varsasta kun se seisoo käytävällä. Ja Brita kehui, että hyvinhän se homma jo luonnistaa. Myös palkitsemisesta puhuttiin. Meilläkin tehdään samalla lailla. Töitten jälkeen saadaan aina palkka.

Sinne se Milkkis jäi odottelemaan talliin, meikäläinen lähtee kohta pukemaan neidille valjaat ylle ja aloitetaan työt. Mitenkähän iso lienee Varennen päähuppu, semmoinenkin ihme nurkissa pyörii. Pitäisikö yrittää sujauttaa tammalle...?....

 

26 pvä juoksee BWT Gambler.

27 pvä juoksee Harmigor. (Juoksee myös 25 pvä.)

Huomenna mennään lounasraveihin Ihkun kanssa. Kassu lähtee mukaan. Hiittaa ravien jälkeen. Sitten varmaankin päräytämme eläinkaupalle, joten jos on säkkejä niin voin ottaa+ toiko Päivi maton?