Midas saatiin pidettyä ravipaikalla rauhallisena. Seurasin kuin hai laivaa ettei varsa pääse missään vaiheessa aloittamaankaan reuhaamista. Kävelin rinnalla viimeiseen minuuttiin asti kokoontumisringissä. Lämmityskin meni hyvin. Poika juoksi selässä ja käyttäytyi asiallisesti. Lämmitys oli rauhallinen.

Sitten....

Startti alkoi.

Midas voltissa vähän kekkuloi. Meni melkein polvilleen. Lähti kuitenkin hyvin liikkeelle. Hevosia alkoi laukkailemaan joka suunnalla.

Hakkaraisen Eero päätti sitten vetäistä omaa ajokkiaan niin, että Midas häiriintyi siitä ja laukkasi. Meiltä vähän kärrytkin hajosi. Paskanakki.

Markku tuli radalta kuin myrskyn merkki. Hyvä ettei savu noussut korvista.

Midas purettiin valjaista ja laitettiin koppiin. Midas mietti hetken aikaa syntyjä syviä ja sitten se alkoi.......

Se sai sikaraivarit. Silmät muljahti päässä ja se yritti vetää itsensä selälleen ja mahalleen. Me lähdimme kuin hauki rannasta ajamaan kotia kohti. Rauhoittui, kun ryttyyttelimme kuoppaisilla teillä.

Ihan nyt sanon, että vituttaa. Vituttaa kovasti.

Laukanneita: Afrodite Luxx, Usual Success, Simon Sigzag-meni myös ep, lämmityksessä jo huomasin että se kinkkasi kummallisesti,

hylättyjä Midas, Rainbow Warrior-Midakseen törmäillyt polle, Karthikeyan, Hannah Herox. Melkein puolet lähtöläisistä kekkuloi omiaan.

Sakot:

Eero Hakkarainen Laukkaavan  hevosen varomaton ajo.

Seppo Lyyra Kielletty ajotapa

Rauno Leskinen Kielletty ajotapa

Jani Ruotsalainen Kielletty ajotapa

Petteri Tuovinen Eteenajo, ajokieltoa loppukuu + sakot

Että semmosta.

Heinän survominen latoon alkaa tänään. Siihen puran kaikki agressiot jotka ikävästi jormottavat ohimossa. ...Perkele....