Eilen jäi kuvien siirto kesken, joten yritän paukauttaa loput ruudulle.

Tiimiläisille ja muillekkin tiedoksi, että raveja vähän suunniteltu tulevaksi kuuksi tällä lailla:

14.7 opparilähtö Casanova Harmi

16.7 Vieremälle Harmidas Tinker

22.7 Joensuuhun Harmidas Tinker

Ines Rolls, tammalauman kiistaton johtaja.

 

Tänään Markku lähtee hakemaan Kallen pellolta heinäkuormia. Siellä on kuulemma pari pvää sitten niitetty. Myös Vasemmassa on kuormia. Markulla on niin paljon hommaa, että kloonata pitäisi useammaksi kappaleeksi... Ja minä heiluttelen ruoskaa:) Kaisa: Tuodaanko sulle kuivaa heinää? Vitsi kun ei ole säkkejä... Maksoin hevostarvikelaskun, tarkista ettttt tuli tilille.

BWT:n varsa. Se on niin syötävän söpöläinen!

Cayenne Harmi ja Sir Harmi kyttäilevät minua. Luulevat saavansa lisää kauroja.

Goodbye Charlie popsii iltapalaa.

Charlie kääntyy mulkoilemaan minua, että kuinkas uskallat häiritä suurta punaista oria kesken ruokailun. Charlie tuntuu "yhden miehen hevoselta". Markun kanssa ovat kuin paita ja perse. Minusta se ei tykkää ollenkaan:)

Jepsreps... Minä lähden vähäksi aikaa paukuttamaan kuitteja kansioon. Kirjanpito taas vähän retuperällä. JA KIRJOITAN IRTISANOMISILMOITUKSEN  Tapiolaan. Markun täysajan tapaturmavakuutuksen poistan "listoilta". Ne aina vetoaa, että mitään tarvitse maksaa, kun kuulutte Melaan. Ihan täyttä kusetusta ollut taas tämäkin maksu. Sitten kirmaan ajamaan Ivanin.. Se on tuntunut melko täräkältä käteen. Pääsisiköhän sillä jo ensi kuun lopussa startille............?...............

Haaskoo päevee kaekille toevottaa Harminpaekkalaeset!