Tänään kuulemma alkaa sorsanmetsästys. Markku häipyi äskön pyssy kainalossa sikalalle. Ensin työ ja sitten huvit. Luiki lähti mukaan. Minä kyllä epäilen, että Luikku ei nauti niistä sorsametsästyksistä. Mutta saapahan olla ulkona.

Kaukosäädin siltanosturiin ei ole tullut takaisin vieläkään. Korjaamolta siis. Eipä paljon naurata. Pihaton sivut on vielä putsaamatta. Eilen sitten huokaisin ja otin kottikärryt ja aloin lykkimään talikolla paskaa pihalle. Kukkapuskille ja pensaille olen niitä kakkoja kuskannut. Tänään urakka jatkuu. Uskokaa huviksenne - kaukosäädin palaa retkiltään juuri sinä päivänä kun lykin viimeisen kuorman ulos pihatosta KÄSIPELILLÄ. Pihattoon ei nimittäin pääse traktorilla. Traktori pitää parkkeerata latoon ja siltanosturilla nostella paskakuormat kyytiin pihaton puolelta.

Kävittekös muuten katsomassa Run And Rainin juoksun videokirjastossa? Nyt kannattaa käydä!!!! Siis suorastaan pakko!!! Menkää heti katsomaan!!! Fintoto, videokirjasto Vieremä, 9 lähtö. Mirkku starttaa numerolla 1 ja tulee kakkosena maaliin. Nimittäin sutii tamma todella loistavasti!!! Ylpeänä täällä olen juoksua katsellut noin 101 kertaa :)

Niinalle: Mekin varmaan lähdetään sinne varsa -ja tammanäyttelyyn Kajaaniin. Jos veisi sen orlov orivarsan josta olen kertonut, miten se töröttää aina näyttely asennossa. Eikös se silloin ole omiaan menemään näyttelyihin??? Että eikusta vain Sussu myös mukaan!!! Jos haluat niin varmaan Markku voi esittää sen jos et itse halua...Ainakin voi kysäistä jos sit miehistä apua tarvitsette.

1837115.jpg

Sorsanhaku harjoituksia?

Ainiin, Markku olikin eilen ilmoittanut Lapstogo Tinkerin Kajaaniin. Olemme siellä ensi tiistaina.