Harmidas Tinkerin ravireissukuvia. Markku laittelee suojia jalkaan.

Joko lähdetään, mennäänkö juoksemaan, milloinkas??? Joko nyt?

Suitset suuhun

Kohta lähdetään, jee!!!!...Käytös oli enne lämmitystä todella 10+ arvoista. Lämmityksen jälkeen hieman kuumeni ja ei millään olisi malttanut odotella päästäkseen tekemään enkkoja.

-Super Harmin uudet kotijoukot kertoilivat, että Superi treenaa joka toinen päivä ja on saanut etuhokkarit jalkaan. On kuulema tosi kiltisti käyttäytynyt. Hieno juttu.

-Irinan selkäänkin kipusin. Ensin roikuskelin jalustimessa ja oikein heiluin ja höykkäsin..... Että suuttuuko. Kun ei muuta tehnyt kuin otti tukevamman asennon niin heilautin itseni selkään. Pidettiin pieni jumppatuokio, minä heiluttelin radion tahdissa käsiä ja jalkoja. Käyttäytyi hepo niin hyvin, että kohtapuoliin varmaan lähdetään ulos hölkkimään. (hyvästi elämä, hehehheh) Ehdotan Markulle, että ensiviikolla koetettaisiin varata Irinalle hammaslääkäri. Mietiskelin, että kun se joudutaan kuitenkin "pölläyttämään" rauhoittavilla, voiskohan sen kaviot siellä jossain nurkalla vuolla samalla. Varsinkin takaset. Etusissa tuskin ongelmaa, mutta voisin kuvitella, että se sätkii aika lailla ilman "pöllyjä" niitä takasiaan.... Tätä täytyy ehdottaa Markulle:)

 

Eilen kävi Eestilä ottamassa Cem- testin Charlielta. Markun kanssa olivat myös Midasta katsoneet. Oli kovasti "ihastellut", että tosiaanko juoksi kahtakymmentä??? Meillä on kuulemma mielenkiintoisia hevosia. Eestilällä oli niin kiire, että Markku joutui viemään itse näytteet eteenpäin. Samalla haki heinäkuorman. Ja ajoi Midaksella käyntilenkin. Siinä välissä-kun olin tehnyt iltatallin kipitin/salaa livahdin NUKKUMAAN!!! Jummi että olin väsynyt. Minua ei olisi saanut kangellakaan irti enää sängystä. Nyt on jo eri reipas olo!!! Ihan kun Markku olisi jotain jupissut kun tuli sisälle-varmaan sitä kun livahdin uinumaan??? En tiedä... Jos sitä nyt kerran elämässään simmahtaa liekkö tuo rangaistava teko? Ja kun meikäläistä oikeasti nukuttaa, niin silloin mie simahdan vaikka seisaalleeni. Paras on se lautaseen pään uppoaminen kesken syönnin. Loiskis.... :) Ja minulla on varmaan takaraivo täynnä paukamia, kun nukahdan yleensä sekunnin sadasosassa kun asetun sohvalle-se on puusohva, eli seinä on takana eikä pehmeää reunaa-kun nukahtaa, niin pää kopsahtaa reippaassa kaaressa seinään. Ja muutaman minuutin päästä uudelleen ja taas uudelleen.... Tosi ihkua!! Pää paukkaa kuin pingispallo puolelta toiselle!!! Yllättynyt

 

 

Eläinkaupallakin pitäisi tulla käymään. Mitenkähän saisin soviteltua aikatauluihini....