Luikuri nukkui eilen pannuhuoneessa kun tulin tallihommista. Yhtä äkkiä se ponkaisi ilmaan ja naksautti hampaansa meikäläisen lonkkalaardiin. Sitten se heräsi. Ei nimittäin ensimmäinen kerta kun tuo koira näkee jotain- tapan kaikki -unia. Olen nähnyt kun se on unissaan lyönyt hampaansa tyynyyn ja pöydän jalkaan. Kaksi sievää hampaanjälkeä ja mehevä mustelma jäi tästä unesta muistoksi nahkaan. No tilanne on anteeksi annettu ja unohdettu.

Olen ottanut Ivanin taas vakkari treeniin. Ollut viikon ajan. Se on ollut vähän on ja ei ole treenissä tähän asti. Ihan hyvältä ja innokkaalta poika vaikuttaa. Mukava ajella kun se itsekkin haluaa humputtaa.

Huomasin tuossa eilen että yhdellä kaverin tutulla on Iveco myynnissä. Ollaan etsitty hevosautoa johon mahtuisi pari pollea ja perään koppi. Katsotaan saadaanko kaupat aikaiseksi. Pääsisi radalle useamman hevosen kanssa.

Vai pelasi se mammatamma Mölkkyä:) Hehehhe.. Voittiko edes?

Liru ja Pikkelisnikkelis maitohetkellä.

Milloinka Kaisa kävisit meillä kylässä? Ottaisit kameran mukaan...

Ainiin... Tänään haetaan Mörriäinen hommiin. Pihaton nurkkia ei saa traktorilla ihan puhtaiksi. Vaihtoehdot ovat raaka talikoiminen omin voimin tai Mörriäisen haku lainaan. Tulen siis käymään mammalassa. Varmaan ennen puoltapvää? Ekaksi kirmaan ajamaan polleja.