Mammatammaa piti tietenkin vahtia. Se oli illalla jotenkin levoton. Vahatippoja ei kuitenkaan ollut tisseissä. Markku oli tehnyt viimeisen tarkin. Nukuin viisi ja puoli tuntia-ja sitten alkoi Nisse nyyhkyttää että tahtoo ulos. Puoli tuntia lojuin vielä sängyssä ja haistelin Massin piereskelyjä. Eilen oli herkku ruokaa koirilla. Se sitten kostautuu useasti hulvattomina kaasupilvinä.Nolostunut

Garmon eilen tarkilla ja harjauksessa. Ihan hulvaton karvanlähtö hevosilla. Huomaa Lapstogo Tinkerin heinähäkki. Heinänhölvääminen loppui siihen,hähähähäää...

Siellä se pikku orlov-ranskalainen kököttää masun sisällä...

Maitohanat alkavat täyttyä.

Harmidas Tinker oli vast' ikään tullut lenkiltä. Midas sanoi, ettei ole nähnyt mitään niin kaunista kuin Garmon!!! Se on kyllä sellainen tallin seireeni. Midas esitti parhaimmat kosiotanssinsa ja yritti kurkotella harjauksessa olevaa Garmonia. Tamma ei vilkaissutkaan kakaraa.

Mammatamma astui seuraavaksi kehiin. Karvakasa kasvaa lattialla.

Tissitilanne. On jo painetta sen verran, että mahan alunenkin alkaa kupruilla.

Mamman maapallo.

Harmivan jäi odottamaan talliin mahan vajumista ja sitten kirmaamme lenkille. Ja seuraava kohde on ravirata Lapstogo Tinkerin ja Harmigorin kanssa. Liäsin Igorille kainalosuojat varustuksiin. Ja poistin silmälaput. Kainalosuojat teki 100% ravin. Liekkö aina napsinut startillakin? Siinäkö osa laukkojen syistä? Luoja tietää vaan ei kerro.... Tänäänhän tuota nähdään miten ottaa jäppi vauhtia ladyn rinnalla.

Pikkuvuohet äkkäsivät hevosten kaurat. Vähän oli huippu makeaa. Kuvassa Simppa Simpainen, Siiri ja Irja. Pääsiäsienä tulenee uusi perhe hakemaan kaverukset.

Huh kun nukuttaa.

Kyllä ne unihiekat silmistä varisevat, kun lähdemme Ivanin kanssa luontoon hölkkäämään. Maantie alkaa olla liian kova ajettavaksi. Onneksi joku kaukainen naapuri tekee metsätöitä eräällä metsätiellä ja sitä tietä ovat pitäneet auki. Ja kai siellä metsämiehetkin hengailee, kun siellä on ruokintapaikkoja ja nuotionteko katos. Siellä on vielä kunnon luminen tie.

Lapstogo Tinker jalkojen letkutuksessa. Markku teki letkun itse. Ostoletkuihin verrattuna parempaa on se, että kierteitä on enemmän ja kerralla saa kaikki jalat letkuihin. Mitä olen nähnyt tukkukuvastoissa-niissä on vain 2 jalalle letkut. Ajallisesti se lisää puolituntia lisää työmenekkiä jos pari jalkaa kerrallaan lotraa. Markku: Huomasitko kehuin sinua, väittää,etten koskaan muuta kuin mäkätä... EI PIDÄ PAIKKAANSA!

Tähänpä lienee hyvä lopetella, paitsi mainittava vielä:Harmidas Tinkeriä oli Hevosurheilussa veikattu voittajaksi. Kiva, nyt vääntää vatsaa jo tänään.... Jänskittää....AUH....